Inovācijas, precizitāte, kvalitāte, uzticamība, ilgtspējība un serviss ir JURA pamatā. Šis Šveices uzņēmums ir vienīgais zīmols pasaulē, kas veltīts tikai pirmšķirīgu pilnībā automātisku kafijas automātu ražošanai un tādējādi nepārprotami ir kafijas automātu tirgus līderis. JURA espresso automātu atslēgvārdi ir labākā kafija, lietošanas ērtums un pārsteidzošs izskats.
JURA automātiskos espresso automātus ir izstrādājuši speciālizēti inženieri. Viņu mērķis ir panākt perfektu kafiju, kas vienmēr ir svaigi malta un pagatavojama ar vienu pieskārienu. JURA vēlme pēc izcilības motivē uzņēmumu pastāvīgi attīstīt jaunas tehnoloģijas, lai liela garšīgu kafijas dzērienu izvēle būtu tikai klikšķa attālumā.
JURA profesionālie pilnībā automātiskie kafijas automāti ir labākā izvēle 10 līdz 200 kafijas tasītēm dienā. Kafijas dzērienu izvēli katrā kafijas automātu sērijā var pielāgot lietošanas vietai, vai tas būtu veikals, birojs, naktsmājas un ēdināšana pasākumos. Pielāgošana tiek veikta ar intuitīvu programmēšanu un ar pieskārienu bloķējot nevajadzīgās funkcijas.
JURA pilnībā automātiskie kafijas automāti ļauj pagatavot putotus kafijas dzērienus, nospiežot pogu. Šveices inženieri ir atklājuši, ka ideālās piena putas tiek pagatavotas no 4 °C piena. Tieši šādā pakāpē JURA Cool Control saglabā pienu.
Ar pareizu kopšanu tiek pagatavota labākā kafija un ievērojami pagarinās automātiskā espresso automāta kalpošanas laiks. Kopšanas līdzekļiem nevar būt izņēmumu – jāizmanto tikai oriģinālie JURA produkti, kas nodrošina visaugstāko higiēnas līmeni.
Šveices pamatvērtības
Inovācijas, precizitāte, kvalitāte, uzticamība, ilgtspējība un serviss ir JURA pamatā. Šis Šveices uzņēmums ir vienīgais zīmols pasaulē, kas veltīts tikai pirmšķirīgu pilnībā automātisku kafijas automātu ražošanai un tādējādi nepārprotami ir kafijas automātu tirgus līderis. JURA espresso automātu atslēgvārdi ir labākā kafija, lietošanas ērtums un pārsteidzošs izskats.
Labākā kafija
Aiz abākākās kafijas un espresso automātu izstrādes ir 70 inženieru komandas darbs. Viņu mērķis ir piedāvāt vislabāko kafiju, kas vienmēr ir svaigi samalta un pagatavojama ar vienu pieskārienu. Nesen JURA inženieri ir sasnieguši jaunu pavērsienu ar revolucionāru impulsu vilkšanas procesu (P.E.P.®), kas izceļ nepieredzēti perfektu aromātu pat nelielu kafijas dzērienu pagatavošanā.
Lietošanas ērtums
JURA espresso automātu lietošana ir vienkārša un loģiska. Piemēram, filtrs un kafijas automāts ir savienoti bezvadu režīmā, izmantojot RFID tehnoloģiju. Iekārta automātiski atpazīst filtru un izvēlas atbilstošos iestatījumus.
JURA zīmola DNS raksturo inovācijas, precizitāte, kvalitāte, uzticamība, ilgtspēja un serviss kopš uzņēmuma dibināšanas 1931. gadā. Šis Šveices uzņēmums ir vienīgais pasaulē, kas koncentrējas tikai un vienīgi uz premium klases kafijas automātu ražošanu un ir skaidri pozicionēts kā eksperts šajā tirgū.
Celmlauža gars un alkas pēc inovācijām
JURA kafijas automātus izstrādā īpaša inženieru komanda. Viņu mērķis ir sasniegt izcilu kafijas rezultātu, vienmēr svaigi maltu un pagatavotu ar vienu pogas pieskārienu. JURA tieksme uz izcilību motivē uzņēmumu nepārtraukti attīstīt jaunas tehnoloģijas, lai ar vienu pogas pieskārienu pagatavotu jebkuru no gardajiem kafijas dzērieniem.
Nevainojama kafijas tasīte no svaigām pupiņām, svaigi malta piespiežot tikai vienu pogu, svaigi pagatavota, viss mazāk kā 60 sekundēs – pietam precīzi atbilstot jūsu gaumei.
Tas pagatavo izcilas kvalitātes kafijas dzērienus ar vienu pogas pieskārienu – ar svaigi maltu kafiju, nevis kapsulās. Bet kas notiek pēc tam, kad izvēlaties, lai automāts sāk gatavot jūsu izvēlēto kafijas dzērienu? Sekojiet pagatavošanas procesam, ieskatoties JURA kafijas automāta iekšienē: sākot no svaigi samaltām kafijas pupiņām līdz gatavošanai un gala rezultātam. Ieraugiet kā dažādās tehnoloģijas darbojoties kopā rada izcilu kafijas pieredzi.
Lai nodrošinātu optimālu malumu pakāpi katram kafijas dzērienam, JURA inženieri ir izstrādājuši Dzērienu atpazīstošas kafijas dzirnaviņas (P.R.G.). Šīs elektroniski vadītās augstas efektivitātes dzirnaviņas sekundes daļā noregulē nepieciešamo maluma pakāpi – daudz ātrāk un ērtāk, ja maluma maiņa jāveic bieži. Kafijas maluma pakāpe variē no ļoti smalka maluma īsiem klasiskiem dzērieniem līdz ļoti rupjam – garajiem dzērieniem.
Ideāls kafijas ekstrakcijas laiks ir izšķirošs, lai sasniegtu optimālu rezultātu. Saskares laikam starp ūdeni un malto kafiju jābūt pietiekami ilgam, lai no kafijas iegūtu aromātus, bet pietiekami īsam, lai izvairītos no rūgto vielu un tanīnu uzņemšanas.
Tāpēc papildus standarta kafijas pagatavošanas procesam, JURA ir izstrādājusi Pulsa ekstrakcijas procesu (P.E.P.®) īsiem dzērieniem, piemēram, ristretto vai espresso, un viena pieskāriena Lungo funkciju – garajiem dzērieniem. Auksto dzērienu pagatavošanai, izmantojot espresso metodi, ir izveidots arī aukstās ekstrakcijas process.
Kafija satur 98% ūdens. Tāpēc, lai pagatavotu perfektu tasi kafijas, ir nepieciešams svaigs, auksts ūdens. Sildot ūdeni, tajā esošais kaļķakmens veido nogulsnes. JURA piedāvā gudru risinājumu: CLARIS filtru.
Īpašie kafijas dzērieni, piemēram, kapučīno un latte macchiato, tiek gatavoti ar pienu vai piena putām. JURA inovatīvajos piena putu putotājos izmantota revolucionāra smalko putu tehnoloģija, lai izveidotu noturīgas un smalkas struktūras piena putas vai vienkārši uzsildītu pienu līdz vēlamajai temperatūrai.
Lai apskatītu kafijas automātus, apmeklējiet mūs Dzelzavas ielā 120G, Rīgā, LV-1021.